Májusi hírek

Kedves,

az elmúlt hét eseményeire visszatekintve éppen azon elmélkedem, hogy milyen sokan vannak közöttünk, akik pusztán az elméjüket használják a mindennapjaikban. Ők is okos, intelligens emberek egytől egyig. És mert megszokták, hogy ezzel sok mindent megoldhatnak, hajlamosak kizárólag az elméjükre hagyatkozni. Persze nekik is feltűnik, hogy ugyanazokat a köröket futják, egyre kétségbeesettebben. A lényünk egy hasznos és nélkülözhetetlen támogatója az elménk.

Azonban ha mindenhatóvá tesszük, megszűnik az éberségünk a dolgok pillanatnyi „vanságára”, és robotpilóta üzemmódba kapcsolunk.

Ez pedig azt jelenti, hogy vakká válunk a pillanat lehetőségeire, csak a már korábban megtapasztalt megoldásokat látjuk. Azok pedig szükségszerűen ismétlődésekhez vezetnek.

Uncsi, nem?

Hogyan lehetséges kilépni ebből az ördögi körből?

Nekem sokat segített a családállítás, amikor a kapcsolataimon szerettem volna változtatni. De ennél is univerzálisabb eszköz, ami a logika mentén működők számára is könnyedén befogadható és alkalmazható, access consciousness néven híresült el. Ez a szép angol szóösszetétel annyit tesz, hogy hozzáférés a tudatossághoz. Igen, hozzáférés. Nem valami sohasem létezett izét próbálunk felfedezni, csupán egy meglévő valamihez eljutni. 

Olyan hatékonynak, gyorsnak és könnyednek találom ezt a módszert, hogy ma már része a mindennapjaimnak: a privát életemnek és a munkámnak is.

Itt ajánlok neked néhány lehetőséget a közeljövő eseményeiből, ahol Te is megtanulhatod, és különböző életterületeken használhatod: Programok

Ingyenes Önismereti Mesterkurzus

 

Regisztrálj az Ingyenes Önismereti mesterkurzusra!

 

You have Successfully Subscribed!

Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!

 

Ne maradj le a legfrissebb hírekről, újdonságokról, programokról, tanító, támogató tartalmakról, amelyek fényt hoznak a mindennapjaidba. Iratkozz fel a hírlevelemre, kezdjük meg együtt az utazást!

 

You have Successfully Subscribed!