Ingyenes Önismereti Mesterkurzus

Hogyan juss el a neked való párkapcsolatig úgy, hogy közben megszereted a testedet és megtalálod a saját értékedet

Még akkor is, ha most azt gondolod, hogy ez lehetetlen!

Csatlakozz az ÉLŐ tréninghez!

2023. március 2. 19:00

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Titok #1

Miképpen szabadulj meg a testeddel kapcsolatos szégyentől? Megmutatjuk, hogy  milyen eszközökkel érheted el, hogy az is odafigyeljen rád, akinek nem te vagy az esete.

Titok  #2

Találd meg azt a értéket, amivel önazonos tudsz lenni! Megtanulhatod, hogy hogyan építsd a megjelenésedet az erősségeidre, hogy ezáltal magabiztosnak és vonzónak érezd magad.

Titok #3

Teremtsd meg azt a párkapcsolatot, amiben igazán önmagad lehetsz! Függetlenítsd magad az elvárásoktól, hogy anélkül élhess párkapcsolatban, hogy feladnád valódi önmagad.

Titok #4

Megmutatjuk, hogyan tartsd meg a frissességet, a szerelmet a kapcsolatban, hogy ne félj attól, hogy véget ér és elveszíted a társad.

Előadó:

Bacsa Hédi

Hédi a Lélekfogadó alapítója és tulajdonosa, a Szövetségben a testeddel és a Neked való szépség® Program megalkotója és vezető trénere, a Szabad testben boldogan és a Money- feszt című könyv kiadója. Az elmúlt évek folyamán a legkiválóbb ügyfelekkel sikerült itthon és külföldön is együtt dolgoznia coaching és tréning projekteken.

“Az üzleti szférából, felsővezetői pozícióból váltottam jelenlegi hivatásomra. Közel 20 éve dolgozom terapeutaként, 13 éve coachként, a mai napig lelkesen és kíváncsian.

Hitem szerint minden eddigi tanulmányom, terápiás tapasztalatom, és egyéni fejlődésem hozzájárul ahhoz, hogy Téged a legjobb úton módon támogassalak, egy harmonikusabb kapcsolat kialakításában önmagaddal és a világgal.

A lelkesedésemet az táplálja, hogy a munkám során egyre több ember ismeri fel azt, hogy élete minden pillanatában van választási lehetősége, hogy a jövőjének alakítása kizárólag saját magától függ!

Tudod, hogy létezik az a férfi / az a nő , akivel megteremtheted azt a kapcsolatot, amire vágysz!

Tudod, hogy a leendő kapcsolattal egy teljesen új világot ismernél meg, és egy teljesebb életet élhetnél.

Nem ez a probléma.

A probléma valójában az, hogy gúzsba köt a sok ítélet, elvárás, hozott minta, program és szeretnéd megtalálni a társadat, akivel megtapasztalhatod a az összetartozás biztonságát és örömét.

Ez a hagyományos eszközökkel nem fog menni.

Pontosan ezért állítottam össze ezt a tréninget, és ha ismerős a helyzet, akkor  gyere, csatlakozz hozzánk a mesterkurzusomon!”

Ingyenes Önismereti Mesterkurzus

 

Regisztrálj az Ingyenes Önismereti mesterkurzusra!

 

You have Successfully Subscribed!

Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!

 

Ne maradj le a legfrissebb hírekről, újdonságokról, programokról, tanító, támogató tartalmakról, amelyek fényt hoznak a mindennapjaidba. Iratkozz fel a hírlevelemre, kezdjük meg együtt az utazást!

 

You have Successfully Subscribed!