Mondd, kedves Olvasóm, a Te életedben is adódnak olykor helyzetek, kihívások, amikor úgy érzed, hogy elbizonytalanodtál, nem találod a megoldást, vagy ha igen, akkor nem tudod átültetni azt a gyakorlatba?

Segíthetek?

Az üzleti szférából, felsővezetői pozícióból váltottam jelenlegi hivatásomra. Közel 20 éve dolgozom terapeutaként, 8 éve coachként, a mai napig lelkesen és kíváncsian.

Közös munkánk során az a cél, hogy a múltad egyes epizódjainak ismételgetése helyett egy új, számodra kívánatos jövőt tudj teremteni önállóan. Üléseinken a jövődre fókuszálunk. A múltaddal csak annyiban foglalkozunk, ami elengedhetetlen ahhoz,
hogy egy újonnan felfedezett tudatossággal, boldogabb, teljesebb életet alakíthass ki.

Figyelek arra, ami nem hangzik el, és rákérdezek mindarra, ami nyilvánvalónak tűnik.

Konkrét, a mindennapi életedben önállóan is használható eszközöket adok, amelyekkel könnyedén megoldhatsz bármilyen élethelyzetet, kezedbe véve a sorsod irányítását.

Mellékhatás:

öröm

szabadság

játékosság

Amint újra felfedezed a képességedet, hogy hatni, változtatni tudsz, mámoros izgatottsággal keresel majd újabb és újabb kalandokat. 

Kedves Megbízóm, mielőtt időpontot foglalsz nálam egy konzultációra, kérlek fontold meg a következőket:

a változáshoz ketten kellünk – igen, Te is!

a változáshoz idő (is) kell – légy türelmes magaddal!

készülj a találkozásainkra, akkor lesz igazán hatékony!

ha mégsem tudsz jönni, semmi baj, add át a helyed annak, aki tud.

*A kölcsönösen korrekt kapcsolat érdekében kérlek időben jelezd, ha nem tudsz eljönni a lefoglalt időpontodra. Tiszteljük egymás idejét! Ha 48 órán belül lemondod az időpontodat, elkérem a díjamat. Ettől abban az esetben tudok eltekinteni, ha gondoskodsz róla, hogy valaki más jöjjön helyetted.

Ingyenes Önismereti Mesterkurzus

 

Regisztrálj az Ingyenes Önismereti mesterkurzusra!

 

You have Successfully Subscribed!

Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!

 

Ne maradj le a legfrissebb hírekről, újdonságokról, programokról, tanító, támogató tartalmakról, amelyek fényt hoznak a mindennapjaidba. Iratkozz fel a hírlevelemre, kezdjük meg együtt az utazást!

 

You have Successfully Subscribed!