Kommunikáció a testeddel workshop

Mi van, ha a fájdalom “csak” egy jelzés?

Egy üzenet a testedtől.

Segítek megérteni a betegségek üzenetét. Ráláthatsz arra, hogy az egyes gondolataid önmagadról, a múltadról, a kapcsolataidról hogyan alakultak tünetekké a testedben. Amit ha megértesz, könnyedén változtathatsz. És a tünet eltűnik. 🙂

15,000Ft

Kommunikáció a testeddel workshop

A tested üzen neked. Hallgasd meg!

Talán Te is megtapasztaltad már, hogy amikor fáj valamid, arra leginkább félelemmel vagy haraggal reagálsz. Bizony nem könnyű ilyenkor tudatosnak maradni, hiszen azt éled meg, hogy a tested korlátoz.

De mi van, ha a fájdalom “csak” egy jelzés, legyen az bármilyen intenzív?

Egy amolyan Figyelj rám! Változtass! üzenet.

Sokaknak okoz gondot, hogy megértsék a testük tüneteit. Legtöbben megragadnak azon a szinten, hogy amikor éreznek valami kellemetlenséget, fájdalmat, amitől vagy megijednek és azonnal orvosságért (jobb esetben természetes gyógymódhoz) nyúlnak, vagy elkezdik szidalmazni, elítélni, sőt! akár különböző formában bántalmazni a testüket.

Ezen a workshop-on megtanulhatod értelmezni tested üzeneteit,  ami segít téged a testeddel való kapcsolat kialakításában, átalakításában. A workshop  során megismerheted a betegségek kialakulásának folyamatát, hogy  szinte bármilyen stádiumban visszafordítsd azt.

A munkafüzet segítségével új ismereteidet a gyakorlatban is kipróbálhatod.

Képes leszel megérteni, hogy az egyes gondolataid – vonatkozzanak azok önmagadra, a kapcsolataidra, a múltadra vagy a jövődre – hogyan jelennek meg testi szinten.

Ingyenes Önismereti Mesterkurzus

 

Regisztrálj az Ingyenes Önismereti mesterkurzusra!

 

You have Successfully Subscribed!

Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!

 

Ne maradj le a legfrissebb hírekről, újdonságokról, programokról, tanító, támogató tartalmakról, amelyek fényt hoznak a mindennapjaidba. Iratkozz fel a hírlevelemre, kezdjük meg együtt az utazást!

 

You have Successfully Subscribed!