Pénzteremtés – könnyedén tanfolyam

Eleged van már abból, hogy úgy érzed ki vagy szolgáltatva anyagilag a világnak, a főnöködnek, a gazdasági helyzetnek?

Most megtanulhatod, hogyan teremts rövid idő alatt bőséget az életedbe.

Mitől más ez, mint a többi hasonló tanfolyam?

Attól, hogy rólad szól. Minden nézőpont, hitrendszer, szokás és érzelem előkerül majd, ami eddig a sikeredet aláaknázza. És beindul a pénzteremtés a te életedben is!

30,000Ft

Pénzteremtés – könnyedén tanfolyam

Miért nincs soha annyi pénzed, amennyit szeretnél?

Ezen a kurzuson feltárjuk, hogy mi akadályozott téged eddig a vágyaid valóra váltásában. Meglepő dolgokat fogunk találni…
Minden nézőpont, hitrendszer és érzelem előkerül majd, ami a sikeredet aláaknázza.
Mik lehetnek ezek?
Például a szegénységtől való félelem, a múltbeli pénzügyi döntések megítélése vagy az a gondolat, hogy ha túl sok pénzed lesz, egyedül maradsz, mert nem fogad majd be az a környezet, ahová jelenleg tartozol.

Ezt tanuljuk a pénzteremtés kurzuson

 

Tanulunk egy kis közgazdaságtant – másképpen, mint eddig gondoltad.
Új, egyéni tartalommal töltjük meg a pénz és a bőség fogalmát.
Beazonosítjuk, kitöröljük az összes szűkösséget okozó programot.
Egyszerű és praktikus eszközöket mutatok, hogy irányítást szerezz a pénzügyeid felett anélkül, hogy pénzügyi szakemberré kellene válnod.

Milyen formában zajlik a pénzteremtő tanfolyam?

Egy munkafüzet és 4 videó vezet majd téged a bőséghez. A videók egymásra épülnek, kérlek figyelj a  sorrendre.
Minimum 4×1 órát igényel tőled a hanganyagok meghallgatása, feldolgozása és a feladatok elvégzése. Természetesen ha több időt szánsz rá, az busásan megtérül.

Az elméleti ismereteken túl gyakorlati eszközöket is tanítok neked, amiket azonnal használni tudsz. Ezen felül lehetőséged van egy önfejlesztő zárt csoporthoz tartozni, ahol a tagok kölcsönösen támogatják, inspirálják egymást. Továbbá a tanfolyam befejezése után plusz 2 hétig tehetsz fel kérdéseket a Facebook csoportban, amire válaszolok.

Megéri az időt, a pénzt rászánni?

Ez a 6-8 óra  rövid időn belül megváltoztathatja a pénzteremtő szokásaidat. Ráadásul a feladatokat bármikor újra elvégezheted, ha később megtorpannál.
Nézd meg, hogy mi az ára annak, ha nem változtatsz, ha minden a régi marad a pénzügyi valóságodban? Nem szeretnéd, igaz?
Az, hogy most itt vagy, és éppen ezeket a sorokat olvasod, azt mutatja, hogy változást szeretnél. Most megtanulhatod a bőségteremtés egy könnyed formáját.
Ugye, hogy így már megéri időt és pénzt áldozni a tanfolyamra?

Ez a kurzus folyamatosan elérhető online.

Neked való ez a tanfolyam?

Nem való neked,

  • ha nem hiszel abban, hogy változhat az anyagi helyzeted
  • ha nem vagy hajlandó változtatni a véleményeden
  • ha csak várod a csodát, de nem teszel semmit.

Neked való,

  • ha meguntad a szűkösséget
  • ha kíváncsi vagy új pénzteremtő eszközökre
  • ha elhatároztad, hogy változtatsz

Pénzteremtő tanfolyam visszajelzések

Drága Hédi – egész délután azon töprengtem, hogy mit is írhatnék, és ne tűnjön elcsépeltnek a Hálás Köszönet. Amit érzek, hogy minden pillanatát megérte a várakozásnak, ez egy olyan tanfolyam volt, ami Világokat nyitott meg bennem, még nem mindegyiken érzem azt, hogy belépnék, de megadtad a választási lehetőséget, hogy bármikor beléphessek. Könnyed most minden – még kavarognak bennem a régi minták és érzem ezt, de ami fura és imádom, hogy utoljára ilyen nyugodtan és jól Londonban éreztem magam, most meg a családommal és ez csak az első nap. Nagyon érdekes volt, nem tudom szavakba önteni, az az igazság. Ezt most igaznak élem meg – ami most nagyon inspirál, hogy egy olyan csodás Hédi áll mindezek a tudások mögött akiben benne van a szabadság, a nyitottság, a szeretet, a kétely, a kíváncsiság, a jövő/múlt/jelen, a ragyogás és az alázat. Még egyszer hálás köszönet Mindenért!

Kinga, Maglód

Számomra nagyon érdekes, hasznos és gazdag volt ez a tanfolyam. Meglepődtem, hogy a pénzzel / bőséggel / sikerrel / teremtéssel kapcsolatosan milyen sokszor előjöttek bennem olyan programok, beakadások, családi minták, amiket tisztítottunk. Mindezt Héditől megszokott könnyedséggel, humorral, hatékonysággal és mélységgel, alapossággal feldolgozva, támogató csoportban –  igazán felszabadító volt. Mindenkinek szívből ajánlom!

Tamás, Budapest

Húúú! Mennyi mindent kaptam! Ez a tanfolyam alaposan átalakította a pénzzel kapcsolatos gondolataimat. Sőt! Kezdenek szokássá válni azok az eszközök, amiket kaptam. „Apró” csodák is történtek már. A héten például egy nagyon érdekes , és nem mellékesen jól fizető felkérést kaptam egy új munkára! 🙂 Szóval köszi, Hédi! Jó befektetés volt! 🙂

Niki, Zalaegerszeg

És ez csak néhány a lehetséges sok közül, amiket beazonosítunk, kitisztítunk és lecserélünk. Egy biztos, a dolgok minden esetben szédületes iramban meglódulnak az életedben.

 

Ingyenes Önismereti Mesterkurzus

 

Regisztrálj az Ingyenes Önismereti mesterkurzusra!

 

You have Successfully Subscribed!

Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!

 

Ne maradj le a legfrissebb hírekről, újdonságokról, programokról, tanító, támogató tartalmakról, amelyek fényt hoznak a mindennapjaidba. Iratkozz fel a hírlevelemre, kezdjük meg együtt az utazást!

 

You have Successfully Subscribed!