Szakítás után újra boldogan előadás

Szakított veled?

Vagy te szakítottál vele?

Végülis mindegy. Azt már biztosan érzed, hogy nem tudsz továbblépni az életedben, amíg az előző kapcsolatodnak/kapcsolataidnak a helyét meg nem találod a sorsodban. Ez a program abban segít téged, hogy a következő párkapcsolatodban a korábbiak ismételgetése helyett megéld a valódi intimást, elköteleződést és szerelmet.

12,000Ft

Szakítás után újra boldogan előadás

Kinek szól?
Az exek rabságában vergődőknek. Azoknak is akik éppen most szakítottak, azoknak akik már régebben, de még nem tudtak továbblépni, és azoknak is, akik már továbbléptek ugyan, de még kísért a múlt.

Mit kaphatsz, ha eljössz?
Egy kibékülést mindenképpen.

Kivel?
Leginkább önmagaddal és a múltaddal. Lehet, hogy az exeddel is? Nem tudom, azt csak Te, csak Ti tudhatjátok.

Mit adhat ez neked?
Képes leszel megérteni, friss szemmel ránézni a korábbi párkapcsolataidra. Megszületik az elfogadás, ami mindig hatalmas megkönnyebbüléssel jár. Az új kapcsolatot pedig szabadon alakíthatod.

Mit jelent ez?
Azt, hogy nem a régi sérelmek elkerülése vezérel majd az új kapcsolatodban, hanem azt keresed, hogy milyen nagyszerű dolgokat élhettek meg együtt új partnereddel.

Miért éppen most?
Nagyon sok kapcsolat cincálódott meg az elmúlt néhány hónapban, évben.
Egyre többen keresnek meg azzal, hogy úgy érzik beleragadtak a múltba, minden fájdalom sajog, minden félelem hatalmasra nőtt.

Lehet ez másképpen, lehetsz boldog a szakítás után!

Ingyenes Önismereti Mesterkurzus

 

Regisztrálj az Ingyenes Önismereti mesterkurzusra!

 

You have Successfully Subscribed!

Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!

 

Ne maradj le a legfrissebb hírekről, újdonságokról, programokról, tanító, támogató tartalmakról, amelyek fényt hoznak a mindennapjaidba. Iratkozz fel a hírlevelemre, kezdjük meg együtt az utazást!

 

You have Successfully Subscribed!