Access Consciousness BARS tanfolyam

A tanfolyam nemzetközileg szabott díja (18. életév felett): 70.000 Ft
16-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 35.000 Ft
15 éves korig egy felnőtt családtag részvételével ingyenes.

A tanfolyam létszáma korlátozott!

Időpont: 2023.február 4. 9.30-17.30-ig
Helyszín: Lélekfogadó, Budapest, Vérhalom utca 10/A

0Ft70,000Ft

Access Consciousness BARS tanfolyam

“Én agyalós vagyok!”, “Állandóan kattogok valamin!” – ezeket hallom szinte minden kliensemtől eleinte.

Képzeld el, hogy milyen érzés lenne, ha valaki megnyomna egy gombot a fejeden, és ezzel megszűnne a zavaró zaj az elmédben. Agyalás helyett pedig egy tiszta tudattal lennél képes ránézni az életedre, és cselekedni – másképpen, mint korábban. Ezt kínálja neked a Bars kezelés.

A kurzuson pedig elsajátíthatod ezt az egyszerű, ám csodás módszert. Mik azok a Bar-ok? A bar-ok a fejünkön lévő pontok, számszerűen 32, amiket bizonyos kombinációban és sorrendben megérintve csodás változásokat érhetünk el. Elengedhetünk olyan régi, bemerevedett nézőpontokat, amelyek korlátozzák a lehetőségeinket. Hogyan tud egy nézőpont korlátozni?
Például úgy, hogy ha egy dologgal/emberrel/helyzettel kapcsolatban eldöntöd, hogy az rossz/helytelen/kellemetlen stb, akkor az, mint ítélet megakadályoz abban, hogy legközelebb mást tapasztalj, mert az ítélet miatt mindig csak ugyanazt a rosszat látod benne. Újra és újra átéled vele azt a negatív élményt, amit akkor, amikor a nézőpontomat kialakítottam vele kapcsolatban. És igaz ennek a pozitív változata is. Hiszen, ha valakiről eldöntötted, hogy jó/helyes/megfelelő stb., akkor minden olyan helyzetben, ahol mást tapasztalsz, csalódott leszel vagy mérges.
Pedig csak annyi történt, hogy nem vagy jelen, hanem a pozitív vagy negatív ítéleted időpontjában vagy. A jelenlétnek egy egyszerű eszköze a bar-ok futtatása. Nagyjából 1 óra alatt hatalmas változás érhető el a kezelés által.
Aki átélte a megkönnyebbülést a kezelést követően, azonnal meg akarja tanulni a módszert.

Ezen a tanfolyamon csupán 1 nap alatt könnyedén megtanulhatod ezt a technikát. Sőt! Más, a mindennapi életben használható eszközöket is kapsz, amivel tudatosabbá és derűsebbé válhatsz. Emellett pedig a rengeteg tisztítás óriási változásokat indít el az életedben. Olyan változásokat, amikért nem kell megszenvedned. A tanfolyamon kapsz majd egy munkafüzetet és egyéb, a tanulást segítő anyagokat is. És itt egy videó, amiben a bars kezelések hatását igazolják tudományos vizsgálatokkal:

(angol, felirattal)

 

Visszajelzés az Access Consciousness BARS tanfolyamról

“Kedves Hédi!
Szeretném veled megosztani egy élményemet az Access Bars kezeléssel kapcsolatban.
Egy barátunknak végeztem egy Access Bars kezelést,mely után megosztotta velem az élményét.
A kezelés alatt látszólag aludt,mégis elmondása szerint mindent érzékelt.
Úgy érezte,hogy egy hatalmas tehertől szabadult meg,amit átadott nekem és amiatt aggódott,hogy ez a teher akkora,hogy én nem fogom bírni.
Megnyugtattam,hogy nem tud terhet rám rakni, ezt ilyenkor nem én veszem ezt át.
A kezelést követően szemmel láthatóan sokkal jobban lett, én pedig egy hatalmas tapasztalással gazdagodtam.”

 

– Schuman Kriszti-

Ingyenes Önismereti Mesterkurzus

 

Regisztrálj az Ingyenes Önismereti mesterkurzusra!

 

You have Successfully Subscribed!

Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!

 

Ne maradj le a legfrissebb hírekről, újdonságokról, programokról, tanító, támogató tartalmakról, amelyek fényt hoznak a mindennapjaidba. Iratkozz fel a hírlevelemre, kezdjük meg együtt az utazást!

 

You have Successfully Subscribed!