Access Consciousness BARS tanfolyam

A tanfolyam nemzetközileg szabott díja (18. életév felett): 108.000 Ft
16-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 54.000 Ft
15 éves korig egy felnőtt családtag részvételével ingyenes.

A tanfolyam létszáma korlátozott!
Cím: Bp. II. Vérhalom utca 10/A.

Időpont: 2023.09.24. 9.30-17.30-ig
Helyszín: Lélekfogadó, Budapest, Vérhalom utca 10/A

0Ft108,000Ft

Access Consciousness BARS tanfolyam

„Én agyalós vagyok!”, „Állandóan kattogok valamin!” – ezeket hallom szinte minden kliensemtől eleinte. Képzeld el, hogy milyen érzés lenne, ha valaki megnyomna egy gombot a fejeden, és ezzel megszűnne a zavaró zaj az elmédben. Agyalás helyett pedig egy tiszta tudattal lennél képes ránézni az életedre, és cselekedni – másképpen, mint korábban. Ezt kínálja neked a Bars kezelés. A kurzuson pedig elsajátíthatod ezt az egyszerű, ám csodás módszert. Mik azok a Bar-ok? A bar-ok a fejünkön lévő pontok, számszerűen 32, amiket bizonyos kombinációban és sorrendben megérintve csodás változásokat érhetünk el. Elengedhetünk olyan régi, bemerevedett nézőpontokat, amelyek korlátozzák a lehetőségeinket. Hogyan tud egy nézőpont korlátozni? Például úgy, hogy ha egy dologgal/emberrel/helyzettel kapcsolatban eldöntöd, hogy az rossz/helytelen/kellemetlen stb, akkor az, mint ítélet megakadályoz abban, hogy legközelebb mást tapasztalj, mert az ítélet miatt mindig csak ugyanazt a rosszat látod benne. Újra és újra átéled vele azt a negatív élményt, amit akkor, amikor a nézőpontomat kialakítottam vele kapcsolatban. És igaz ennek a pozitív változata is. Hiszen, ha valakiről eldöntötted, hogy jó/helyes/megfelelő stb., akkor minden olyan helyzetben, ahol mást tapasztalsz, csalódott leszel vagy mérges. Pedig csak annyi történt, hogy nem vagy jelen, hanem a pozitív vagy negatív ítéleted időpontjában vagy. A jelenlétnek egy egyszerű eszköze a bar-ok futtatása. Nagyjából 1 óra alatt hatalmas változás érhető el a kezelés által. Aki átélte a megkönnyebbülést a kezelést követően, azonnal meg akarja tanulni a módszert. Ezen a tanfolyamon csupán 1 nap alatt könnyedén megtanulhatod ezt a technikát. Sőt! Más, a mindennapi életben használható eszközöket is kapsz, amivel tudatosabbá és derűsebbé válhatsz. Emellett pedig a rengeteg tisztítás óriási változásokat indít el az életedben. Olyan változásokat, amikért nem kell megszenvedned. A tanfolyamon kapsz majd egy munkafüzetet és egyéb, a tanulást segítő anyagokat is. És itt egy videó, amiben a bars kezelések hatását igazolják tudományos vizsgálatokkal:

(angol, felirattal)

 

Visszajelzés az Access Consciousness BARS tanfolyamról

„Kedves Hédi! Szeretném veled megosztani egy élményemet az Access Bars kezeléssel kapcsolatban. Egy barátunknak végeztem egy Access Bars kezelést,mely után megosztotta velem az élményét. A kezelés alatt látszólag aludt,mégis elmondása szerint mindent érzékelt. Úgy érezte,hogy egy hatalmas tehertől szabadult meg,amit átadott nekem és amiatt aggódott,hogy ez a teher akkora,hogy én nem fogom bírni. Megnyugtattam,hogy nem tud terhet rám rakni, ezt ilyenkor nem én veszem ezt át. A kezelést követően szemmel láthatóan sokkal jobban lett, én pedig egy hatalmas tapasztalással gazdagodtam.”   – Schuman Kriszti-

Ezt kínálja neked a BARS kezelés után

Ingyenes Önismereti Mesterkurzus

 

Regisztrálj az Ingyenes Önismereti mesterkurzusra!

 

You have Successfully Subscribed!

Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!

 

Ne maradj le a legfrissebb hírekről, újdonságokról, programokról, tanító, támogató tartalmakról, amelyek fényt hoznak a mindennapjaidba. Iratkozz fel a hírlevelemre, kezdjük meg együtt az utazást!

 

You have Successfully Subscribed!