Párkapcsolat lemondások nélkül tanfolyam

Szükséges lemondás?

Csakis kompromisszumokkal működhet egy párkapcsolat?

Meg kell változnod a másik kedvéért?

Vagy lehet másként is?

Ezen a workshopon felismerheted és megváltoztathatod azokat a mintákat vagy saját fejlesztésű programokat, amelyek nem engedik, hogy azt kapcsolatot válaszd, ami neked jó. Az eredmény: egy szabad és boldog párkapcsolat!

15,000Ft

Párkapcsolat lemondások nélkül tanfolyam

Sajnos ebben a világban megtanultuk, hogy a kapcsolatok (különösen a párkapcsolat) csakis akkor működhet, ha lemondunk bizonyos dolgokról.
Attól függően, hogy ki milyen családban nőtt fel, mi volt a minta, más és más lehet az áldozat, amit a kapcsolat miatt vállalni kell.
Néhányan a hobbyról, mások a barátokról vagy az önmagukra fordított időről mondanak le a párkapcsolat kedvéért.
Ha megnézzük, hogy a “szeretlek” szóhoz mennyi elvárás, kivetítés és kötelezettség kapcsolódik, már el is megy a kedvünk az egész párkapcsolatosditól.

Nagyon sok egyedülálló keres meg azzal, hogy segítsek neki párkapcsolatot teremteni.
Minden esetben találunk valami olyan mintát, hitrendszert, nézőpontot, ami szabotálja ezt.

Hogyan lehetséges ez?

Az elménk minket hivatott szolgálni és védeni, tehát ha valami olyat szeretnénk megteremteni az életünkben, amivel az elménk szerint veszélyeztetjük magunkat, azonnal megakadályozza azt.

Ezen a workshopon lehetőséged lesz előásni, lefülelni, vagy megváltoztatni azokat a rejtegetett, eldugott, eltitkolt mintákat vagy saját fejlesztésű találmányokat, amelyek nem engedik, hogy azt kapcsolatot válaszd, ami neked jó.

Na, jössz és teremtünk valami nagyszerűbbet, mint korábban?

Ingyenes Önismereti Mesterkurzus

 

Regisztrálj az Ingyenes Önismereti mesterkurzusra!

 

You have Successfully Subscribed!

Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!

 

Ne maradj le a legfrissebb hírekről, újdonságokról, programokról, tanító, támogató tartalmakról, amelyek fényt hoznak a mindennapjaidba. Iratkozz fel a hírlevelemre, kezdjük meg együtt az utazást!

 

You have Successfully Subscribed!